

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Баницата води на пържолата с 5 лева
Някои приготвят въпросната вкусотия като едно цяло печиво, а други го приготвят по същата процедура, но не на девет „парчета“, а оттам идва името Девет плика
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Стават много бързо и имат божествен аромат
Много трудно намерих продуктите, характерни за българските ястия, споделя красавицата